1445
Kim Kardashian: “Bez interneta sam nula”

Kim Kardashian: “Bez interneta sam nula”

1445
SHARE

Kim Kardashian priznaje kako ne niko ne bi znao za nju da nije interneta, kao i da obožava mogućnost da se poveže sa fanovima.

null

31-godišnja lepotica postala je poznata nakon što je njen privatni seks snimak sa tadašnjim dečkom Ray Jom procurio u javnost, ali ona tvrdi da joj je pravu popularnost doneo internet. “Mislim da je internet sa sobom doneo drugačiju vrstu slavnih ličnosti.  Mi smo vrlo svesni ko smo i gde nam je mesto”, rekla je Kim za Papermag.com. “Mi smo aktivni na Twitteru i Facebook stranici – odgovaramo, povezujemo se, uživamo u tome”, dodala je.

null

Ipak, iako je vrlo aktivna na netu, Kim kaže da više ne “Gugla” svoje ime. “Gledala sam to po ceo dan. To me više ne obuzima. Ne gledam na internet kao što sam to ranije činila.  Rijaliti zvezda kaže da voli i negativne komentare i da na njih odgovara duhovito. “Obožavam da im uzvratim. Ljudi mi napišu ‘Moja baterija u telefonu je izdržala duže od braka Kim Kardashian’ a ja im odgovorim ‘Oh, pa koji je to telefon?'”

25 KOMENTARA

  1. Za mene ovo nije zgodno i nikada ne bih volela tako da izgleda,. Kim je jako obla i imao prevelike kukove a zbog togu tu je i velika guza, a meni se to nikako ne svidja. Ne kazem da treba da se izgleda kao mrsava manekenka ali nije ni ovo sjajno… A da li sam ja jedina primetila da Kim na najnovijim slikama ima stomacic? Trudna? o-O

  2. opala,steznik na 2goj slici..ahh Kim prsla si,jbg svi znamo da nema interneta ti bi se zanosila ladjama i milionerima i radila ono sa njima(izvinite na recniku) ali jbg internet ti je spasio du*e…..@its me imala je ona uvek stomacic ;) i nije da je mrzim(ni ne gotivim je bas) ali realno,kako se proslavila?-onim snimkom da ne kazem kojim… :p

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.