Start Stars Hot News! Kim i Kanye se udaljili i provode sve manje vremena zajedno

Kim i Kanye se udaljili i provode sve manje vremena zajedno

SHARE

Kim Kardashian i Kanye West ranije nismo mogli da vidimo jedno bez drugog, ali u poslednje vreme slavni par se sve ređe pojavljuje zajedno u javnosti, što je pokrenulo glasine da bi uskoro njihova veza mogla da se završi.

Prema rečima izvora, Kim i Kanye u poslednje vreme počeli su da se udaljavaju, jer slavni reper želi da se distancira od porodice Kardashian i da se fokusira na svoju karijeru. “Kanye se brine da bi njegovo druženje sa porodicom Kardashian i njihovim rijalitijem moglo da ugrozi njegov imidž i poverenje fanova. Više ne želi da se pojavljuje u šouu sa njom”, tvrdi izvor za magazin Heat. “On je jedinac, dok se Kardshianovi uvek mešaju u tuđi posao, pa nije navikao na to. Želi da se udalji od njih na neko vreme.” Pevač je navodno rekao Kim da mora da provede neko vreme sam kako bi radio na novom albumu i novoj modnoj kolekciji u Parizu, i dok on ima obaveze u Evropi, njegova devojka i buduća majka njegovog prvog deteta ima svoje poslove u SAD, pa se u poslednje vreme ne viđaju često.
Sa druge strane, i Kim je nedavno sugerisala da misli da njena porodica nije imala dobar uticaj na karijeru njenog dečka, kada je u nedavno emitovanoj epizodi svog rijalitija izjavila da oseća da njen stil oblačenja ima negativan efekat na Kanyeov imidž.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR