268
Kim i Kanye: Romansa samo za TV publiku?

Kim i Kanye: Romansa samo za TV publiku?

268
SHARE

Jedan stručnjak za govor tela siguran je da Kim Kardashian i Kanye West nisu ništa više od prijatelja koji se pretvaraju kako su u vezi, a sve to rade zbog novca.

null

Ljubitelji rijalitija “Keeping Up With the Kardashians” u ponedeljak su mogli po prvi put da vide Kanyea, i to dok je otpratio Kim na otvaranje restorana Scotta Disicka. Iako se činilo kako Kim i Kanye ne mogu biti srećniji, ekspert za govor tela sugeriše za Hollywood Life kako se oni samo pretvaraju da su zaljubljeni.

null

“Preteruju za potrebe šoua. Oni su prijatelji. Romansa deluje neprirodno, ma koliko se oni trudili. Stoje rame uz rame, nisu isprepletani kao što bi ljubavnici trebali da budu. Previše su opušteni. Kim radi ono što mora za šou, ali njen monotoni glas i izrazi govore šta se u stvari dešava”, izjavila je doktorka Lillian Glass.

null

Ona ističe i kako je Kanye izgledao preplašeno u Scottovom restoranu. “Kanye je izgledao izbezumljeno. Preplašio ga je klan Kardashian. Njegov osmeh je napet i isforsiran a on se oseća nelagodno pored svih. Nije to onaj arogantan i razmetljiv jezik tela karakterističan za njega.”

16 KOMENTARA

  1. dokotrka za “govor tela” xD hahah koja specijalnost xD
    pa zar na osnovu pokreta tela, i toga kako je on bio preplašen od Kardashiana, ona je zaključila da oni glume da su u vezi? o.O malo preterano naivni zaključci…
    pa svako bi bio preplašen od toliko glasnoh i dominantnih ljudi na jednom mestu, ali to ne znači da nisu u vezi….mislim da oni to nikada ne bi uradili….

  2. Hahahah pametna zena :D Da su u vezi verovatno bih ih paparazzi uhvatili kako se ljube zar ne? Specijalisti za govor tela su kao zivi detektori lazi ^^

  3. Uhh,bas bih volela da je svee sto su rekli “ti ljudi”-ISTINA <3 <3 <3 Ali,cisto sumnjam!!! Sto bi onda jedni drguima kupovali skupocene poklone,kao kim Kayne-iju Lamborghini od 700.000 USD ili EURO!! Mzd i zato postoji objasnjenje!! Volela bih i da to objasnee <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.