Start Stars Hot News! Kim i Kanye “ratuju” sa Kris Jenner

Kim i Kanye “ratuju” sa Kris Jenner

SHARE

Kim Kardashian i njen dečko Kanye West navodno su u sve gorim odnosima sa Kiminom majkom Kris Jenner, i između njih je izbio pravi rat, tvrde izvori. 

Nakon što je prošlog meseca objavio da njegova devojka čeka bebu, reper je navodno u svađi sa Kris zbog njene želje da profitira od ove trudnoće, a jedan izvor rekao je za portal RadarOnline da je njihov odnos sve gori i gori: “Izbio je rat između Kanyea i Kris! Dok je on odlučan da preuzme Kiminu karijeru u svoje ruke i da je udalji od Kris, ona priprema planove za svoje nerođđeno unuče kako bi zaradila što više novca. Sirota Kim sada pokušava da smiri strasti i da pomiri dečka i majku.” Izvor je otkrio i da je Kanye namerno objavio srećne vesti tokom svog nastupa jer je želeo da napakosti Kris: “On je znao da bi Kris želela da ta objava ima maksimalnu izloženost javnosti, ali Kanye želi da udalji Kim od njene porodice. Već ju je upozorio da beba neće učestvovati u rijalitiju ‘Keeping Up With The Kardashians”.

Kako se navodi, reper odbija i da proda fotografije bebe medijima, već želi da prvu fotografiju objavi na internetu putem društvenih mreža. Kris već počela da pregovara sa urednicima magazina kako bi što više zaradila od bebinih fotografija, ali Kim ne želi da tako eksponira svoju bebu i želi da je drži podalje od očiju javnosti dok ne napuni šest meseci, pa je odbila nekoliko veoma unosnih ponuda. Njena majka je i pored toga osmislila nekoliko načina na koje bi mogla da profitira od trudnoće, pa nagovara kćerku da lansira modnu liniju za trudnice, bebe i decu.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR