209
Kim i Kanye dobijaju sopstveni rijaliti

Kim i Kanye dobijaju sopstveni rijaliti

209
SHARE

Nova emisija fokusiraće se na avanture slavnog para u muzičkoj i modnoj industriji, kako prenosi HollywoodLife.

null

“Kamere će pratiti par dok putuju širom sveta, a najviše u London, Pariz, Italiju i Njujork”, otkriva jedan insajder. “Žele da prikažu plišani život Kim i Kanyea. Kris misli kako bi Kim trebala više da se fokusira na modu i razvije liniju sa Kanyeom, jer su oboje uključeni u taj svet. Ona se nada da će Kanyeovi prijatelji Jay-Z i Beyonce biti OK sa tim da ponekad budu snimani.”

null

“Kanyeu se ta ideja jako dopada. Kanye voli Kris, tako da želi da je usreći. I Kim i Kanye vole kameru i pažnju. Ko zna, možda Kim bude pevala ili repovala na Kanyeovom novom albumu”, ističe isti izvor.

FOTO: SIPA

17 KOMENTARA

 1. Ako ona bud pevala i repovala na njegovom novom albumu, on se nece ni prodavati… samo cemu unistiti karijeru….

 2. Kaj vi se*ete njih dvoje su mrak! Zašto toliko mrzite Kim???? Šta vam je ona zgriješila, pitam se! Zašto više ne sjašete s nje??? I zašto čitate vijesti o Kim??? Kada vas ona “(ne)zanima)”??? Zgadio mi se život kad sam pročitala te vaše debilne i neukusne komentare!!! 

                                                                          P.S. 
                               Ako nekoga mrziš, to znači, da ti želiš biti poput te osobe!!!!

 3. pa ako im opstane veza, onda naravno da će dobiti svoj rijaliti, kao što su dobili Kloi i Lamar….a i biće zanimljivo i sigurno gledano, jer ljudi koji vole Kim, a sada će se pridružiti i svi Kanyevi fanovi, pa će biti duplo gledaniije…
  a svi vi koji ne volite Kim, ne morate ni čitati vesti o njoj…

 4. Angy991D zaboravila si Kourtney & Khloé Take Miami :D
  a ineča ako ih ne gledaš tako ti svejedno da li snimaju ii ne…

 5. a na E! su ti po ceo dan ti rijalitiji, ili su Kardasijani, ili Giluiana and Bill; Kimora life in the fab lane, Scouted, il šta već sve ima… xD a od svih tih rijalitija, meni su Kardašijani najzanimljiviji :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.