1092
Kid Rock otpisao Justina Biebera: “Biće to dug put do dna”

Kid Rock otpisao Justina Biebera: “Biće to dug put do dna”

1092
SHARE

Tiger Jam for the Tiger Woods Foundation in Vegas

Slavni američki muzičar Kid Rock uveren je kako se karijera Justina Biebera bliži kraju i da će mladi pevač doživeti sudbinu nekad takođe izuzetno popularnog Vanilla Icea.

Zbog svog problematičnog ponašanja u 2013. godini (kašnjenje na koncerte, sukobi sa novinarima, uživanje marihuane…) Justin Bieber zamerio se mnogima, a Kid Rock uveren je kako ga čeka sunovrat. “Justin Bieber je potpuno isti kao Vanilla Ice. Isti je slučaj. Čim Justin Bieber konačno napravi jedan hit, onda će biti baš kao Vanilla Ice”, rekao je Rock u intervjuu Howardu Sternu.

Justin Bieber Tries To Keep A Low Profile

On ipak ističe da saoseća sa Biebsom, jer smatra da mladi muzičar nije sposoban da se kontroliše. “On je mlad. Ima mnogo novca na raspolaganju. Svet je u njegovim rukama. Tužno je videti ga da se zaputio ovom stazom.” Kid Rock predviđa tragediju za Biebsa u budućnosti i uveren je da će ga fanovi zaboraviti. “Biće to dug put do dna. Svima nam je poznata ta priča. Žao mi ga je, iskreno da vam kažem.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

250 KOMENTARA

 1. moze da predvidja sta hoce ali to se nece desiti…
  a i sta god da se desi fanovi ga mozda zaborave ili odu ali Belieberi NIKADA! 
  Once a Belieber, always a Belieber ;)

 2. #:)) slazem se sa tobom…Kazete poznati pevac, mogu da se kladim da ga niko ovde ne zna!!!!Justin je popularan, a on…Jusa Belieberi nikada nece napustiti..Oni su tu da bi bili i ostali najveca podrska Justinu!!!

 3. Ma ko si ti mamu ti jebem pedersku. Niko za tebe cuo nije. Sta seres, on nikad nece pastu na dno. To sto nisi slavan ko ti je kriv!!

 4. Ne bih sad da patetišem, ali ja sigurno znam za jedno…nikada, ali nikada ga neću zaboraviti. Čak i ako izgubi slavu i sve to, uvek ću biti uz njega, no matter what.

  A teško da će ga 40k fanova tako lako zaboraviti. ;)

 5. Justina fanovi nikad necxe ostaviti,bar ne pravi Belieberi. Prvi put cujem za tog Kida,a on je odlucio da moze da osudjuje Justina. Nadji svoj zivot!

 6. Žao mi ga je. Biće to dug put do dna -reče čovek za kojeg čujem prvi put u životu.

  zauvek Belieber <3 !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.