Start Stars Hot News! Khloe Kardashian: Sanjarim o Obami

Khloe Kardashian: Sanjarim o Obami

SHARE

Khloe Kardashian

Ne prođe dan da se neka od seka Kardashian ne pojavi u medijima. Bila to afera, reklamna kampanja ili samo neka izjava zanosnih brineta, one znaju kako privući pažnju.

Ovog se puta radi o Khloe koja se okomila na sve one koje smatraju njenog supruga, košarkaša Lamara Odoma, privlačnim. “Poručujem svim onima koje se misle nabacivati mom mužu da ću ih razbiti”, damski je izjavila Khloe za američke medije.

Nedavno je objavila da su ona i dragi prestali koristiti kontracepciju. U zadnje je vreme nabacila i nekoliko kilograma više, ali kaže kako to nije znak da će uskoro postati majka. “Za sve je kriv Lamar. On je taj koji sve vreme jede slatkiše, a onda ih i ja jedem kada sam s njim. Osim toga, priznajem i da više ne vežbam toliko često kao pre. Gotovi su praznici i vreme je da se vratim u teretanu”, rekla je Khloe.

I dok s jedne strane preti onima koje bi mogle baciti oko na njenu ljubav, ne krije kako joj je jako privlačan američki predsednik. “Muškarac iz mojih fantazija? Definitivno Obama! Učinila bih to za Ameriku!”, rekla je Khloe.

OSTAVI KOMENTAR