Start Stars Hot News! Khloe Kardashian: “Kim će imati kraljevsko venčanje broj 2”

Khloe Kardashian: “Kim će imati kraljevsko venčanje broj 2”

SHARE

Nekoliko sati nakon što je Kim Kardashian objavila da se verila, njena sestra Khloe Kardashian, najavila je da će venčanje biti veliko i “kraljevsko”.

“To će biti kraljevsko broj dva. Mogu zamisliti da Kim ima isključivo veliko venčanje”, rekla je 26-godišnja Khloe. Kaže kako je njena sestra već odlučila da će imati dve venčane kume, a to će biti njene dve sestre Khloe i Kourtney. Isto je učinila i Khloe na svom venčanju za Lamara Odoma. “Jednostavno ne možete izabrati pa sam ih obe zamolila da mi budu kume”, kaže Khloe.

Ona smatra da će Kim želeti venčanje iz bajke, jer samu sebe smatra likom iz Diznijevih crtanih filmova: “Ona je uvek bila neverovatno romantična. Misli da je lik u Diznijevom crtaću i da je sve jedna velika ljubavna priča”. Postoji i jedna razlika između venčanja Khloe i Kim. Njihova majka Kris Jenner izjavila je za Us Weekly: “Kim mi daje više od devet dana za planiranje venčanja, za razliku od Khloe. Ona će morati  da uradi više na ovom venčanju, jer ima vremena i sve će isplanirati. Sigurna sam da već zna šta želi”, kaže njihova majka.

OSTAVI KOMENTAR