Start Stars Hot News! Khloe Kardashian izgubila je nevinost kao 14-godišnja devojčica

Khloe Kardashian izgubila je nevinost kao 14-godišnja devojčica

SHARE

Khloe Kardashian otkrila je medijima da je redovno krala automobil svom očuhu kada je imala 14 godina. Da cela priča bude zanimljivija, od kuće je bežala kako bi se tajno sastajala sa svojim starijim ljubavnikom.

“Taj muškarac je bio jako manipulativan i na kraju sam izgubila nevinost s njim, a imala sam samo 14 godina. Kada je moj otac saznao da imam polne odnose poludeo je! Ljubavnik je bio puno stariji od mene i mislio je da imam 16, tako sam mu rekla. Krala sam auto i odlazila u njegovu kuću na tajne sastanke”, priznala je najmlađa sestra Kardashian.

Kontroverzna reality zvezda takođe otkriva da ju je majka naučila voziti u slučaju hitnosti, da zna da reaguje ako se nešto loše ikada dogodi njoj ili njenim sestrama. “Imala sam samo 14 godina i mislila sam da sam jako zrela, ali sada kad pomislim na to znam da sam pogrešila. Izgubiti nevinost s nekim je stvar koju ćete pamtiti ceo život”, kaže starleta koja poručuje mladim devojkama da ne pristaju na seks tako mlade jer jednostavno nisu svesne da su nezrele za tako ozbiljne stvari.

OSTAVI KOMENTAR