Start Stars Hot News! Khloe Kardashian brani Beyoncin nastup na predsedničkoj inauguraciji

Khloe Kardashian brani Beyoncin nastup na predsedničkoj inauguraciji

SHARE

Oni koji su imali negativne komentare na glasine da Beyonce nije pevala uživo himnu na prošlonedeljnoj predsedničkoj inauguraciji, našli su se na meti kritike Khloe Kardashian, koja je poput mnogih drugih zvezda, podržala slavnu pevačicu. 

Ovo izvođenje i dalje je aktuena tema na Twitteru, a diskusiji se pridružila i Khloe, koja je poput Alicie Keys, Jennifer Lopez i Michelle Williams, stala na Beyoncinu stranu. “Zašto ljudi toliko maltretiraju Beyonce i njeno prelepo izvođenje himne? Hejteri! Ljubomora je bolest”, napisala je Khloe na Twitteru.

 

Iako su mnogi uvereni da slavna pevačica nije pevala uživo, brojni izvori tvrde da to nije istina i da se mnogima tako učinilo jer je muzika u pozadini bila glasnija od Beyoncinog mikrofona, a pevačica je pevala tiše jer jer bila zabrinuta da bi zbog hladnog vremena mogla da ošteti glas. Njen prijatelj je izjavio da je Beyonce bila tužna i razočarana zbog negativnih komentara na njen nastup, ali i da jedva čeka da svima pokaže šta ume 3. februara, kada će nastupati na Super Bowl-u.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR