1001
Kesha: “Moja muzika šalje pozitivnu poruku deci”

Kesha: “Moja muzika šalje pozitivnu poruku deci”

1001
SHARE

Kesha insistira na tome da njena muzika pozitivno utiče na njene mlade fanove.

24-godišnja pevačica kaže da na prvi pogled njeni tekstovi izgledaju divlje i inspirisani alkoholom ali da ona u stvari želi da poruči svima da treba da budu ono što jesu.

“Ono na šta ljudi odgovaraju jeste pozitivna muzika. Da, to je maksirano pričom o napijanju i divljem provodu, ali ispod toga krije se nešto pozitivno”, rekla je za Daily Record.

“Ljudima se to dopada, a način na koji se ponašam i oblačim treba da pokaže svima da mogu da budu svoji. Želim da ohrabrim decu da budu ono što jesu i da se slobodno izražavaju”.

15 KOMENTARA

 1. ja keshu volim iz dva razloga…prvi je jer joj pesme imaju super ritam (text ne gledam) i uz njih moze da se igra…drugi je jer porucuje da budes ko jesi i da te bas briga sta drugi misle o tebi….tako da se slazem sa ovom izjavom..

 2. muzika tu i tamo
  look – kao neka drogerasica zato je i nevolim
  ima pogled kao da ce se svakog trenutka onesvijestiti i pasti zbilja zenska mi ide na zivce :///////////////

 3. ona mi se svidja na neki nacin nzm drugacija je to sto nema naj glas na svetu ne sputava je da peva i misli o sebi sve naj to mi se svidja

 4. bolja od gage, normalnija i zabavnija od nje! dobro glas joj nije bolji od gage ali bar se ne ponasa retardirano kao gaga i njeni fanovi

 5. @I ♥ Chris Brown
  Kazes u prvom razlogu da ne vodis racuna o tekstu, a u drugom razlogu da ti je bitno sto nosi pouku da budes svoj. Pouku da budes svoj pronalazis u muzici il sta? Glupa si.

 6. muzika:neke pjesme su ok

  izgled:pretjerala je grozno izgleda

  na kojoj od ovih slika najnormalnije izgleda:na 2 slici (mada ni tu nije normalna)2511288.jpg

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.