Start Stars Hot News! Kendall Jenner i Frances Bean Cobain već danima u sukobu na tviteru

Kendall Jenner i Frances Bean Cobain već danima u sukobu na tviteru

SHARE

Britney Spears at The 102.7 KIIS FM's Wango Tango 2013 in LA

Ćerka slavnog rokera Kurta Cobaina i Kendall Jenner danima se već svađaju preko tvitera, a taman kad smo pomislili da se sve završilo, ponovo se oglasila Frances Bean.

Sve je počelo ranije ove nedelje kad se Kendall na tviteru požalila kako je imala težak dan, napisavši: “Nekad poželim da su stvari malo lakše”. Neki od njenih pet miliona sledbednika napali su je zbog te reči, sugerisavši da je razmažena a slično je razmišljala i Frances Bean, koja je poručila: “Ućuti Kendal Jenner. Ima dece na svetu koja su napuštena i žive na ulici, koja prisilno piju zaraženu vodu jer drugu nemaju”. Kendal joj je na to odgovorila rečima: “Osećanja pojedinca zavise od okruženja u kom žive. Ne znaš me i nemaš pojma ni na šta sam mislila.”

Frances Bean Cobain Departs LAX

Frances Bean joj je još jednom odgovorila na tviteru, napisavši: “Svako ima svoje probleme ali javno se žaliti kako ti je težak život jeste nešto što se radi samo kako bi skrenula pažnju na sebe. Ako se loše osećaš, pričaaj s nekim umesto da tražiš simpatije od svoijih sledbenika. Ne poznajem te niti mislim da si loša osoba. Ipak, mislim da je iskazivanje svojih problema na internetu samo način da privučeš pažnju. Ali kako ko voli. Nije to moj život, živi ga na način za koji misliš da je najbolji.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR