Start Stars Hot News! Kendall i Kylie Jenner: Mi nismo divlje devojke!

Kendall i Kylie Jenner: Mi nismo divlje devojke!

SHARE

KIIS FM 2012 Jingle Ball - Night 2

Američki mediji žestoko su napali Kylie i Kendall Jenner tvrdeći da se dve mlade devojke ponašaju vrlo nedolično kao i da su na putu da potpuno upropaste svoje živote.

Kako prenosi Star magazin, Kylie i Kendall se ponašaju kao puštene s lanca otkako je najavljeno kako se njihovi roditelji Kris i Bruce Jenner rastaju. “Kendall i Kylie bile su dobre devojke, ali su zbog slave prešle dozvoljenu granicu”, tvrdi jedan izvor. “Niko ih ne nadgleda i svi samo žele da one budu srećne. To je pravi recept za propast.”

KIIS FM's Wango Tango 2013

Međutim, javnosti se sad obratila Kendall koja tvrdi kako su te glasine strašno glupe, pa je poručila: “Muka mi je od toga što moju mlađu sestru i mene opisuju kao nešto što definitivno nismo. Ućutite sa glupim glasinama i pričama.” Nešto kasnije, Kylie je dodala: “Žao mi je ako ću vas razočarati, ali Kendall i ja nećemo propasti iako znam kako neki ljudi neće biti srećni zbog toga. Ja se ne opijam svake noći niti koristim lažnu ličnu kartu kako bih odlazila u noćne klubove. Prestanite sa takvim pričama”, nastavila je ona.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR