104
Kelly Rowland mora da bude dominantna u vezi: “Sama otvaram vrata i...

Kelly Rowland mora da bude dominantna u vezi: “Sama otvaram vrata i plaćam račune”

104
SHARE

Kelly Rowland postaje već pomalo dosadna sa otkrivanjem stalnih detalja o svom ljubavnom životu. Otkrićima je dodala podatak da u vezi uvek mora biti glavna. “Moram naučiti da pustim muškarce da se brinu za mene. Želja da sve bude pod kontrolom i da o svemu odlučujem utiče na mnoge stvari pa tako i na moje veze”, izjavila je pevačica.

Dodala je i da sama ponekad plati račun i otvara vrata. “Ja biram restorane, sama otvaram vrata, a ponekad i platim račune. To je verovatno razlog zašto sam još uvek sama. Nismo više u 50-ima. Imam 30 godina, mlada sam i imam vremena da se skrasim. Volim da izlazim i plešem. Živim punim plućima i želim večno da budem mlada”, zaključila je sudija britanskog X Factora.

3 KOMENTARA

  1. koga too zanima?pre love takes over nikoga nije interesovala a sad se kao prokurcila..ae bezi…uvek ce biti u beyonceinoj senci,moze da se trudi kolko hoce…debilka iskompleksirana

  2. @kika….ako je Kelly “iskopmleksirana debilka”, izvini, sta si onda ti?!
    Zena je nesto postigla u zivotu, srecna je i ima prave stavove. Ona nije u Beyoncenoj senci, nego je sa njom kao sestra i uopste ne gleda na to tako, koliko se moze zakljuciti iz njenih izjava. A ti sto mislis da si neko i nesto, a sam sedis ispred kompljutera i pljujes po uspesnim ljudima jer ti je krivo sto su neuporedivo bolji od tebe…stvarno zalosno.
    Sto se tice ove izjave, Kelly je potpuno upravu!!! Ko kaze da su muskarci jaci ili bolji od zena?!  Mi mozemo sve sto mugu i muskarci, i jos vise!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.