248
Kelly Osbourne “Želela da umre” pre nego što je smršala

Kelly Osbourne “Želela da umre” pre nego što je smršala

248
SHARE

Kelly Osbourne je priznala da je razmišljala o samoubistvu pre nego što je otišla na dijetu i izgubila veliki broj suvišnih kilograma.

Ona kaže da se zbog kritika sa svih strana osećala bezvrednom. Mediji su njenu punačku figuru često komentarisali na veoma grub način, što joj je uništilo samopouzdanje.

Za časopis OK! ona je istakla:”Dešavalo mi se da otvorim novine i vidim naslov ‘Ozzyjeva  ćerka izgleda kao kit’ ili tako nešto. Moja reakcija na to bi bila ‘mrzim samo sebe, mrzim moj život, hoću da umrem.'”

Kelly je od tada izgubila 20 kilograma i kaže da joj je to iskustvo umnogome popravilo život.

Ona kaže: “To je san koji mi se ostvario. Stvar je u tome da nikada nisam bila debela. Postoji prava debljina i debljina u Holivudu…Postala sam zrelija. Verujem da svako ljudsko biće mora da prođe ovako nešto kako bi saznalo šta je i šta želi. Život nije lak. Morate da činite greške i učite iz njih.”

7 KOMENTARA

  1. ne razumem zasto svi misle da je sve u fizickom izgledu… msm da li ima veze da li je debela ili mrsava? msm ima zbog njegon zdravlja ali sve sto neko radi treba da radi zbog sebe a ne zbog zlobnih komentara drugih ljudi… samoubistvo zbog kilograma? da nije zalosno, bilo bi smesno..

  2. meni je zao..nije to lako kad svi komentarisu kako si debela i odvratna…ali naravno da je uzasno glupo sto je pomisljala na samoubistvo! Ljudima se desavaju mnogo teze stvari,pa ostanu jaki..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.