Start Stars Hot News! Kelly Osbourne u TV showu: Malo pobeglo u gaćice!

Kelly Osbourne u TV showu: Malo pobeglo u gaćice!

SHARE

Reality zvezda Kelly Osbourne, kćerka Ozzyja i Sharon Osbourne, nedavno je gostovala u TV showu Ellen DeGeneres. Pritom ju je velika maskota gorile Donkey Kong toliko prestrašila da je Kelly, kako sama priznaje, “malo pobeglo u gaćice”.

“Uvek sam srećna zbog gostovanja u showu Ellen De Generes, to mi je jedan od omiljenih, ali ona voli da plaši svoje goste. Pričale smo o raznim stvarima kada mi se neko obučen kao Donkey Kong prišunjao s leđa i uplašio me do smrti. Vrisnula sam, a mislim i da sam se i malo upiškila”, priznala je 26-godišnja Kelly te dodala kako su, zbog toga što se ona preplašila, svi gosti u publici dobili nagrade.

U showu se Kelly rasplakala gledajući svoje fotografije u časopisu Shape. Nedavno je o njima rekla: “Kad sam videla svoje fotografije sa snimanja za Shape, briznula sam u plač. Iskreno, nikad nisam mislila da ću biti devojka u bikiniju s naslovnice nekog časopisa, posebno zbog toga što su me celog mog života mnogi zvali ružnom i debelom. Prezadovoljna sam fotografijama i još uvek iskreno ne mogu da verujem da sam to ja”.

OSTAVI KOMENTAR