Start Stars Hot News! Kelly Osbourne: Svakog dana razmišljam o drogi

Kelly Osbourne: Svakog dana razmišljam o drogi

SHARE

Kelly Osbourne, kćerka slavnog rockera Ozzyja Osbournea, koja je već četiri puta završila u klinici za rehabilitaciju gde se lečila od ovisnosti o tabletama, izjavila je kako gotovo svakodnevno razmišlja o drogi.

Kelly priznaje kako uvek postoji rizik da će ponovno posrnuti. “Kada se jednom navučete i postanete ovisnik, uvek ćete to i ostati”, izavila je Kelly koja je o Vicodinu postala ovisna sa samo 17 godina, a dnevno je znala popiti i do 50 tableta. Tako je živela gotovo tri godine, a nakon što je već godinu dana čista, priznaje kako i dalje ima loših trenutaka. “Kada sam loše, nazovem sponzora i razgovor s njim mi pomogne. Postoji toliko stvari koje možete raditi umesto da uzimate drogu koja je uvek najlakši izbor”, savetuje Kelly u intervjuu za časopis Stylist.

“Nakon rehabilitacije, sve me plašilo jer sam se osećala kao da sve radim prvi put. Bila sam strašno nesigurna u sebe, čak nisam htela spavati sa svojim dečkom. Razmišljala sam kako on sigurno s podsmehom gleda u moju veliku, debelu guzicu ili u moje grudi koje izgledaju kao tužni smiley”, rekla je Kelly i dodala kako je sada zadovoljna svojim izgledom jer je jedna od onih žena koje su zdrave i tako i izgledaju. “Nisam mršava, zdrava sam i moje telo ima lep oblik. Nisam jedna od onih koje će se izgladnjivati i razboleti kako bi bile mršave”, rekla je Kelly.

OSTAVI KOMENTAR