345
Kelly Osbourne se izvinjava Lady Gagi: Ponela sam se kao klinka!

Kelly Osbourne se izvinjava Lady Gagi: Ponela sam se kao klinka!

345
SHARE

Celebrities Spotted During New York Fashion Week

Ne znamo šta se tačno desilo, ali Kelly Osbourne odlučila je da se izvini Lady Gagi i prekine njihovu svađu koja traje već predugo.

Loši odnosi između devojke krenuli su kad je Kelly na dodeli Gremija 2012. godine ispričala da je Gaga trudna u čemu naravno, nije bilo nikakve istine. Gaga je tad optužila Kelly da je maltretira, a ćerka Ozzyja Osbournea uzvratila joj je rečima da nju vređaju Gagini fanovi. Kelly je loše reagovala i na rođendansku čestitku svoje koleginice, ali sad je ipak ublažila stav, pa je Gagi poslala poruku na tviteru, koja glasi: “Noćas sam se ponela kao klinka. Ovo nije samo predstava za javnost. Nazovi me i završićemo ovo kao odrasli, ne želim da se više svađamo.” Nadajmo se kako će Gaga prihvatiti pomirenje!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

7 KOMENTARA

  1. I BILO JE VRIJEME IAKO SE OA I TREBALA PRVA ISPRICATI JER JE ONA I ZAPOCELA SVAĐU AL ETO GAGA JE POKAZALA KAKO JE ONA DOBRA OSOBA I ISPRICALA SE PRVA gaga-ok.gif

  2. Cekaj ta Kelly je zapocela svadju i sada Gagi salje poruku da ova nju nazove?Sto je Kelly ne nazove da se izvini?Ne zna kako da privuce paznju.I naravno da ce je Gagini fanovi vredjati kada je ona prva rekla da je Gaga trudna.

  3. kelly je rekla da lady gaga u jednoj haljini koju je nosila izgleda kao trudnica.Izjavila je to u emisiji Fashion Police,gledala sam,a LG fanovi su to pogresno shvatili

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.