Start Stars Hot News! Kelly Osbourne: mrzim svoje tetovaže

Kelly Osbourne: mrzim svoje tetovaže

SHARE

Kelly Osbourne koja na sebi ima nekoliko tetovaža, od lobanja, krila anđela do sintisajzera, kaže kako joj se nikad zapravo nisu sviđale njene tetovaže.

“Bila sam većinom pijana kada sam ih radila”, izjavila je starleta za tabloid “OK”. Njena gadljivost prema tetovažama otišla je toliko daleko da joj sada ljudi bez tetovaža izgledaju lepše, nego tetovirani. “Gotova sam s tetoviranjem, sada želim da uklonim svoje tetovaže. Zapravo mislim da je osvežavajuće videti nekog bez njih. Čini se da u poslednje vreme baš svi imaju nekakvu tetovažu”, tvrdi Kelly.

Kći Ozzyja Osbournea tvrdi da je glumila da joj se sviđa njena najnovija tetovaža, samo kako joj se majka ne bi naljutila. “Bila sam tako sjebana kad sam je uradila, sledeće jutro sam se probudila i pomislila ‘Što je to na mojoj ruci’? Ali jedini način na koji sam mogla da izbegnem majčin bes je bio da se pravim kako mi se sviđa. Glumila sam: ‘Gledaj kako je cool, mama’! Zapravo sam celo vreme mislila ‘Zašto sam to učinila'”, žali se starleta.

OSTAVI KOMENTAR