98
Kelly Osbourne: “Miley Cyrus nije imala srčani udar!”

Kelly Osbourne: “Miley Cyrus nije imala srčani udar!”

98
SHARE

Pevačica je uverila obožavaoce da je njena drugarica Miley Cyrus živa i zdrava nakon što su se pojavile glasine da je doživela srčani udar.

“PrayForMiley” je postala vruća temu na Twitteru kad su fanovi čuli za tvrdnje da je pevačica i glumica pala u nesvest zbog poremećaja u radu srca. Osbourne je zato bila zatrpana pitanjima fanova o stanju Miley, pa im se obratila. “Vi fanovi Miley treba da prestanete. Vi ste smešni, nije imala srčani napad! Prestanite da budete tako agresivni. Prestanite molim vas! Ovo je smešno…Ona je prelepa i zdrava 19-godišnja devojka, kako je moguće da dobije srčani napad?”, napisala je Kelly.

3 KOMENTARA

  1. ja nmg da verujem,,…dokle vise da je blate i da joj prave scandale..,,???ostavite Miley na miru jednom za svagda :'(((((( i molim te bravo ako vec objavljujes o njoj stavi neku lepu sliku..ona je PRELEPA i ima 100000 lepsih slika od ove

  2. Boze, ova Kelly je kao seoska vizitarka…samo nesto tracari i objavljuje po novinama…i mnoooooogo ogovara…i btw, sta je ona uopste??? o.O

  3. Kako me nerviraju ove glupe glasine!Zasto uopste pisu o tome ako se nisu uverili da je to tacno?! btw. volela bih da objavite neki poster od Miley sa NOVIJOM SLIKOM niste odavno!Lajk svi koji se slazu sa mnom!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.