Start Stars Hot News! Kelly Osbourne izgleda bolje nego ikad, dovela se u formu i od...

Kelly Osbourne izgleda bolje nego ikad, dovela se u formu i od debeljuce postala seksi devojka!

SHARE

Sećate se debele, nezgrapne kćeri Sharon Osbourne i slavnog rockera Ozzyja Osbournea? E, pa tu sliku odsad možete pronaći samo u arhivama jer je 26-godišnja reality zvezda Kelly Osbourne istesala liniju, dovela svoje telo u formu i postala seksi devojka.

Kelly, koja je uspela da izgubi više od 20 kilograma, pozirala je u crvenom bikiniju za američki časopis Shape i kazala kako se konačno više ne srami svog izgleda. Za novu liniju su, kaže, zaslužne samokontrola, promena prehrambenih navika i izbacivanje brze hrane.

“Pre sam po ceo dan jela čips i keks i pila gazirana pića. Sad biram zdravu hranu, iako sebi i sad povremeno dopuštam uživanje u `zabranjenim` poslasticama. Razlika je i u tome što sad prestanem da jedem kad mi je želudac pun!”, otkrila je 26-godišnja Kelly koja je prehrambene navike počela menjati tokom svog pripremanja za “Ples sa zvezdama”.

“Otkako sam izgubila kilograme, imam puno više samopouzdanja i ne stidim se svog tela pred kamerama”, kaže Kelly. Nedavno je o svojem mršavljenju rekla: “Kilograme sam gubila postupno tako da je mršavljenje bilo potpuno zdravo. Jednostavno sam pazila šta jedem i marljivo vežbala sa trenerom. Ni sama još ne verujem koliko sam se promijenila. Svaki put kada se pogledam u ogledalo ili se vidim na fotografiji, iznova se zaprepastim”.

OSTAVI KOMENTAR