222
Kelly Osbourne i dalje ne podnosi Lady Gagu: “Ona je veliki licemer”

Kelly Osbourne i dalje ne podnosi Lady Gagu: “Ona je veliki licemer”

222
SHARE

"PUNK: Chaos To Couture" Costume Institute Gala

Kelly Osbourne i Lady Gaga u sukobu su od oktobra prošle godine, a ćerka slavnog Ozija konačno je objasnila oko čega je izbio problem. U intervjuu za časopis Cosmopolitan, Keli je istakla kako je nekad obožavala Gagu, ali da je sad potpuno razočarana u nju.

“Volela sam Lady Gagu. Verovala sam u sve za šta se ona zalagala, dok nisam shvatila kako je ona u stvari veliki licemer. Nemojte govoriti ‘intervenišite kad vidite da neko maltretira nekog’ dok puštate sopstvene fanove da mi šalju pretnje smrću. Da moji obožavaoci to rade, ja to ne bih dozvolila.” Kelly preispituje i Gagine stavoe o gej pravima. “Koristiš razne čudake da bi produžila svoju karijeru. Da li te je zaista briga za gej zajednicu? Jer da jeste, više bi se borila za to.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

  1. U pravu si Kelly, Gaga je dno ljudskog bitisanja, mada pitanje kolko je ona sva svoja, to zna njen poremeceni um. Mnogo me je razocarala kada je kao snimila duet sa Cher, pa se sada popismanila iz najsebicnijih razloga i zabranila objavljivanje, jer ne zeli da ugrozava svoj ArtFlop. Bas bez veze.

  2. Ja sam i Direction i Little Monster,nakon ovog sto kazem lupajte po minusima koliko hocete,vi gagi sudite samo po vanjskom izgledu,a to sto ona nije ko ni jedna druga zivjezda to e nebito..sto igra fudbal sa siromasnom dijecom koja ce svaki tren umrijeti,sto im pruza ljubav,st voli svoje fanove i sto spriječava samoubistva bullyingovane djece koja nisu kriva sto su takva.Ona je zena koja je mnogo uspjela za malo godina svoje karijere…zato molim vas ne sudite !

  3. O boze pa ona je umetnica,nemojte tako,ona nije htela ni sa Kendrickom Lamarom da snimi pesmu,jer je ona jebena umetnica,i sve mora sama da peva i radi.[Postala je jako arogantna i nema postovanja prema fanovima,koji su poluporemeceni.Strasno.

    • Oh umukni glupaco @LittleNixerr tvoji idoli su flop, Gaga je platila fanu operaciju i poklonila zlatnu wheelchair u vrednosti od $350k, i ona je snimila 3 pesme sa Kendricom, o cemu ti pricas??? Gaga je najveca zvezda 21 veka, tvoj idoli su irrelevant.

  4. Hmmm Lady Gaga je kraljica (pored Beyoncé naravno)!!! Mi, njeni fanovi, nismo poremeceni!!! Ako je neko gay onda ne znaci da je poremecen.. Svako ima prava na svoj izbor.. A Gaga samo pomaze ljudima koji su potlaceni i ohrabruje ih.. Ona je stvarno zena stena.. <3
    90% ljudi koji mrze Lady Gagu zna samo njeno ime. #fact 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.