Start Stars Hot News! Kelly Osbourne demantuje medijske natpise: Nije tačno da ne volim Taylor Swift!

Kelly Osbourne demantuje medijske natpise: Nije tačno da ne volim Taylor Swift!

SHARE

kelly osbourne

Nakon što se u magazinu Star pojavio tekst koji tvrdi da je Kell Osbourne izjavila da ne može da podnese taylor Swift, ona je demantovala da je to ikada izgovorila.

“Ne mogu da podnesem Taylor! Ona izlazi sa momcima samo da bi mediji pisalo o njoj i željna je pažnje”, glasila je navodna izjava Kelly Osbourne, za koju ona tvrdi da nije istinita. “Ne bih ni obrisala du*e tabloidom koji je objavio tu priču, a kamoli im dala intervju”, napisala je ona na Twitteru. “Prema Taylor Swift gajim samo poštovanje. Mora da nema mnogo vesti ove nedelje. Lično ću je kontaktirati da bih ovo ispravila. Odvratno je što sam optužena da sam govorila ružne stvari o Taylor, koje nikada nisam rekla. Tabloidi, prestanite da izmišljate!”
Iako Kelly sada tvrdi da o Taylor misli sve najlepše, poznato je da je 2011. godine ismevala Taylor izjavivši da glumi skromnost na bini, što dokazuje i video snimak. Međutim, ovog puta Kelly tvrdi da nije rekla ništa ružno na pevačicin račun.
“Možda sam mnogo toga, alim nisam lažov. Dosta mi je tabloida koji me optužuju za stvari koje nisam rekla. To je bolno za sve koji su umešani”, dodala je ona juče na Twitteru. Za sada se Taylor nije oglašavala povodom ovoga.

Singer Swift arrives on the red carpet for the MuchMusic Video Awards in Toronto

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR