879
Kelly Osbourne: “Christina Aguilera je debela kučka”

Kelly Osbourne: “Christina Aguilera je debela kučka”

879
SHARE

Kelly Osbourne jedva je dočekala da se zlobnim komentarima može osvetiti Christini Aguileri.

Nakon što je pogledala njene fotografije u uskoj crnoj haljini, kćerka rokera Ozzyja Osbournea je rekla: “Možda se pretvara u debelu kučku kakva je od rođenja trebala da bude. Ne znam, prema meni je bila kučka. Toliko me godina nazivala debelom. Sad je i ona debela kučka”, rekla je Kelly u jednom intervjuu.

Kelly i Christina su već dugo u lošim odnosima pa su se međusobno vređale i ranije. “Ona je prava kukavica. Samo puno priča i želi da ispadne kul, ali nema hrabrosti. Hrabra je samo kad su joj telohranitelji u blizini, onda namerno izaziva da bi ispala faca”, rekla je jednom prilikom Kelly. Ali, dodala je i kako joj se sviđa Aguilerin glas. “Ali ima grozan stav, to je ono što mi ide na živce. Mislim da se zapravo i ona i ja trudimo da ispadnemo što veće kučke”.

12 KOMENTARA

  1. Xtinu izuzetno postujem kao pevacicu,a o Kelly nikada nisam imala neko preterano misljenje (a i zasto bih? Realno,poznata je kao “cerka O.O.”). Ipak,sa ovom Kellynom izjavom se slazem. Aguilera ima neverovatan glas,ali njeno nadmeno ponasanje ide na zivce.

  2. Kao prvo nasla se Kelly pricati o debljini, a kao drugo i ova Christina se digla u pm.Oduvjek je bila ruzna, nije imala stila, a jedino na njoj je dobro glas.I iskreno, drago mi je sto se i ona udebljala kad je vec toliko prozivala buce :P

  3. meni je christina jako dobra pjevacica…..volim njene pjesme…..a kelly  ne bi ni bila poznata da joj tata nije poznat……ali sam opet na kellinoj strani

  4. Xtina me nervira sa tim njenim stavom, a Kelly je mnogo bedna. Ona nista ne radi, samo proziva kolege (koje su nesto postigle u zivotu a nije im sve stavljeno na tanjir kao njoj) NE opavdavam Xtinu,ali obe preteruju!!!! UZAS!
    A osim toga, Kelly izgleda grozno kao i uvek! :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.