195
Kelly Osbourne brani Miley Cyrus

Kelly Osbourne brani Miley Cyrus

195
SHARE

Kelly Osbourne odbacila je glasine prema kojima njena majka Susan ne odobrava to što je prijateljica s Miley Cyrus.

Rekla je kako je to zapravo jako daleko od istine. Devojke su razvile jedno jako i čvrsto prijateljstvo, a Susan navodno želi da ih razdvoji. Kelly je izjavila kako ništa od toga nije istina već njena mama zapravo odobrava novopečeno prijateljstvo, a na Twitteru je branila svoju najbolju prijateljicu, ali i majku.

“Upravo sam pročitala kakve gadosti navodno moja majka misli o Miley. Navodno misli da ona loše utiče na mene, a to ne bi moglo biti dalje od istine. Zapravo je obrnuto. Zapravo nas Miley sve tera na zdrav život i odlazak u teretanu. Ovo me zaista izluđuje. Miley je jedna od najvrednijih žena koje znam i s kojima sam radila pa imam jako visoko mišljenje o njoj. Miley i ja smo postale jako bliske. Pogađaju me svi oni mrzitelji koji je osuđuju zbog jedne greške koju je napravila. Verujte mi, naučila je svoju lekciju”, izjavila je Kelly komentarišući snimak na kojem mlada pevačica puši travu.

11 KOMENTARA

 1. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Smoki girls ♥ Mallu,Ninu,Alisu,Tamaru,Chocolate girl,Kim,Megan,Torresicu i Pametnu!!!Love ya guys!!! XD

  Obozavam te Kelly!!! ♥♥♥♥♥

 2. Au Koji Ste vi jadninci ( ne mislim da ljude koji su ovo komentarisali nego mislim na BRAVO ) njena mama se zove Sharon a ne Susan -.-”

 3. +8 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Smoki girls ♥ Mallu,Ninu,Kim,Torresicu,Megan,Pametnu,Chocolate girl and Sbiebzzz!!! Love ya guys 4ever. ♥♥♥

  SLazem se sa JovanaDeppLover nije Susan nego Sharon….
  PoOooZzZzz

 4. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

  Ako to rade SVI tinejdzeri ne znaci da je to ispravno.I ne rade svi,recimo ja se ne drogiram.

 5. Ona je napravila gresku i naucila je lekciju niko nije savrsen zato prestanite da je osudjujetO,i izjavila je da ce da se ponasa kao uzor.

 6. @♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥ pa ko je rekao da se Miley drogira?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.