Start Stars Hot News! Kelly Osbourne: Ako promenim boju kose, dobiću otkaz

Kelly Osbourne: Ako promenim boju kose, dobiću otkaz

SHARE

Kelly Osbourne oduvek je volela da eksperimentiše sa frizurama, ali je nedavno otkrila da još neko vreme neće menjati ljubičastu boju kose, koju već neko vreme nosi, jer je poslovnim ugovorom obavezana na to.

Katy, koja je jedna od voditelja šoua Fashion Police, zajedno sa Joan Rivers, priznala je da ne sme da menja boju kose u naredne dve godine, ili više neće moći da se vrati na posao. “Ugovorom sam obavezana na ovu boju kose. Ne smem da je promenim dve godine”, rekla je 28-godišnja zvezda za E! News. Kelly, koja se trenutno oporavlja nakon iznenadnih zdravstvenih problema koje je doživela tokom snimanja emisije, a nakon čega je završila u bolnici, priznala je da i pored toga razmišlja o drugim bojama kose.
“Želela sam da se ofarbam u zeleno, ali rekli su mi da u tom slučaju više ne bih mogla da radim,” kaže ona, ali priznaje da joj i ova boja kose odgovara. “U Engleskoj, zovu me kraljica baba-devojaka i to mi se dopada! Moja kosa je mešavina sive, plave i boje lavande. Teško je dobiti ovu nijansu, morate da budete plavokosi kako biste dobili pravu boju.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR