269
Kelly Clarkson otkazala planove za veliku svadbu: Žao nam je, pravimo malo...

Kelly Clarkson otkazala planove za veliku svadbu: Žao nam je, pravimo malo venčanje!

269
SHARE

kelly

Kelly Clarkson objavila je da je otkazala veliko venčanje koje je planirala sa svojim verenikom Brandonom Blackstockom, te da će se umesto venčati na intimnoj ceremoniji.

Pevačica je izjavila da je zbog svadbene pripreme bila pod velikim stresom. Venčanje je trebalo da se održi u oktobru u njenom rodnom Nešvilu, ali će par umesto toga pobeći na neko izolovano mesto i tu se venčati. “Toliko smo zauzeti da smo na kraju shvatili da smo se predomislili i da jednostavno želimo da pobegnemo. Pripreme za venčanje su veoma naporne. A pored toga ja radim i na Božićnom albumu, i imam još nekoliko projekata. Brandon ima dvoje dece koji su taman krenuli u školu i mnogo posla.”
Kada su odlučili da će da otkažu sve prvobitne planove za venčanje, svima koji su pozvani poslali su fotografije sa veridbe i poručili im da će na venčanju biti samo njih dvoje, Brandonova deca i sveštenik.

Izvor: Life Content

12 KOMENTARA

  1. Ona je bas dobra pevacica i volim njene pesme ali mozda je i bolje da ima manje vencanje da je paparaci ne bi trazili.Inace bas slusam Since U been gone na Vh-u.Super pesma.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.