110
Kelly Clarkson nastupa na VH1 Divas koncertu

Kelly Clarkson nastupa na VH1 Divas koncertu

110
SHARE

Kelly Clarkson i pridruzice se Miley Cyrus Kelly Rowland i Demi Lovato na VH1 Divas koncertu koji će biti održan u decembru.

Tradicionalni VH1 Divas događaj održava se od 1998. godine, i na njemu su nastupale neke od najboljih svetskih pevačica, poput Mariah Carey, Celine Dion i Arethe Franklin. Ove godine koncertom će se odati počast Whitney Houston i Donni Summer, pevačicama koje su ove godine tragično preminule. Sav prihod od događaja biće doniran fondaciji Save the Music, koja finansira stipendije za muzičko obrazovanje. Koncert je na programu 16. decembra, a voditelj će biti Adam Lambert.

3 KOMENTARA

  1. Ako će se ovogodišnjim VH1 Divas koncertom održati počast legendama Whitney Houston i Donni Summer, mislim da je grupa pevača mogla da bude bolje osnovana.Nekako mi ne funkcioniše ovaj kvartet:Kelly Clarkson, doduše nju jako cijenim i mislim da je zaslužila nastup na ovom koncertu, jer zaista ima predivan glas, i talenat što je jako bitno ; Miley Cyrus, nemam ništa protiv nje, ali ne razumijem kako su nju izabrali, ona je eventualno na početku karijere, a održaće počast legendama ; Kelly Rownald, mislim da je i kod nje u jednu ruku zasluženo, jer je ona jedna od žena sa najmoćnijim glasom (tvrdi DJ David Guetta), mada i jeste tako, samo mislim da nije dovoljno popularna ; Demi Lovato, pa isto što i za Miley Cyrus, na početku je svoje karijere,itd.Inače mislim da jedina od ovih umjetnica koja zaslužuje nastup na koncertu je Kelly Clarkson.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.