228
Kelly Clarkson kritikuje izvođače na MTV VMA: To je običan striptiz!

Kelly Clarkson kritikuje izvođače na MTV VMA: To je običan striptiz!

228
SHARE

kelly clarkson

Kelly Clarkson ove godine nije učestvovala na dodeli MTV Video Music Awards, već je ceremoniju posmatrala od kuće, ali je otkrila da joj se nije svidelo ono što je videla.

Ovogodišnje MTV VMA obeležili su sjajni nastupi Kanye Westa, Justina Timberlakea i Drakea, ali su mnogi komentarisali nastupe Miley Cyrus i Lady Gage koje su na sceni pevale u vrlo izazovnim kostimima. Njihova koleginica Kelly Clarkson nije mogla da odoli da to ne prokomentariše na Twitteru. Iako nije spominjala imena, jasno je na koga je mislila: “Sad sam videla par nastupa sa VMA od sinoć. Dve reči: loš striptiz”, objavila je ona u ponedeljak.

Izvor: Life Content

28 KOMENTARA

  1. Gagin nastup bio je savrsen, pevala je i plesala i nije bilo toliko strasno, a u ostalom to je Gaga. Miley je sasvim druga prica, bila je katastrofalna, ne zna da peva i samo se guzila i trcila. Uzas. Da sam na njenom mestu bilo bi me sram svoje pojava. Ogavna je.
    Generalno ove VMA bile su jedne od najgorih.

  2. najbolji nastup definitvno imao je justin timberlake a odma nakom njega macklemore i ryan lewis sa mary lambert i jennifer hudson pogledajte ako niste predivno su otpjevali

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.