Start Stars Hot News! Ke$ha se osramotila: Izgubila se u razgovoru sa Harryjem Stylesom!

Ke$ha se osramotila: Izgubila se u razgovoru sa Harryjem Stylesom!

SHARE

Kesha_Rose_Sebert_Yu_Tsai_photoshoot_2012_004

Ke$ha uvek otvoreno govori o tome koliko obožava Harryja Stylesa, ali sad priznaje da joj je vrlo neprijatno jer je njene hvalospeve uživo slušao i mladi pevač!

“Znate da mi se baš sviđa Harry Styles, on izgleda kao mladi Mick Jagger. Ima dobra usta. To je istina, nisam ja neka čudna perverznjakuša”, rekla je u razgovoru za BBC Radio 1. “Ne poznajem ga spolja i iznutra ali dala bih mu čistu desetku.” Nakon što je sve to objasnila voditelju Nicku Grimshawu, on joj je otkrio kako ju je Harry sve vreme slušao preko tajne telefonske linije.

harry-styles-pourrait-demenager-a-hollywood

“Stvarno mi je žao. Baš sam se osramotila”, vrištala je Ke$ha. “Ti si desetka u mojim očima. Ovo je tako čudno. Ma ubiću te Nick Grimshaw!” Nakon toga oglasio se i Harry rekavši: “Možda je tebe sramota, ali mene nije.” Ke$ha se ipak nije obeshrabrila – pokušala je da o Harryju sazna što više, pa se oduševila nakon što je shvatila da oboje vole zelenu boju, kao i da su vodeni horoskopski znaci. Hazza je onda poručio kako voli suši a Ke$ha ga je odmah pozvala na večeru, rekavši kako zna da spremi ribu. Nakon što se Harry isključio iz razgovora, Ke$ha je ostala razočarana jer veruje da nije ostavila dobar utisak na svoju simpatiju. “Ja ga ne volim – samo mislim da je sladak. Sad te mrzim Nick, on sad misli da sam ja neka glupača”. Eto kako Harry utiče na devojke, čak i kad je Ke$hu uspeo da posrami! Pitamo se, hoće li pevačica imati hrabrosti da ponovo govori o njemu?

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR