126
Ke$ha razjasnila situaciju oko pesme “Die Young”

Ke$ha razjasnila situaciju oko pesme “Die Young”

126
SHARE

null

Ke$ha se prvo hvalila kako je ona napisala tekst za spornu pesmu a kasnije je na svom Twitteru objavila da ju je neko u stvari naterao da otpeva sporne stihove.

Ona je taj tvit kasnije obrisala ali je došla u jako neprijatnu situaciju, jer je praktično uhvaćena u laži. Kako ne bi dozvolila da mediji nastave s nagađanjem i optužbama na njen račun, ona nam se svima obratila saopštenjem koje glasi: “Nakon tako tragičnog događaja osećala sam veliku tugu i mnogo emocija pa sam rekla kako sam bila primorana da otpevam deo stihova iz ‘Die Young'”

null

“‘Primorana’ nije bila prava reč. Bila sam pomalo zabrinuta zbog fraze ‘umreti mlad’ u refrenu dok smo pisali tekst, posebno jer je mnogo fanova tako mlado, pa sam zato i napisala toliko verzija ove pesme. Ali, poenta pesme jeste važnost toga da maksimalno živite svakog dana i ostanete mladi u srcu, a to su stvari u koje zaista verujem.” Da podsetimo, nakon tragedije u osnovnoj školi u Konektikatu gde je poginulo dvadesetoro dece, “Die Young” povučen je s radio stanica.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

5 KOMENTARA

  1. da to su izvukli sa sajta koji je malocas neka cura izbacila,msm link.. nista sto napisu nije provereno,svaka prica te na svoj nacin ukrasena…

    • mislila si na moj link? hvala sto me podrzavas jer nije fer da nekoga optuzuju a ne prenesu celu vest ili njen ceo tekst o pesmi!!!

  2. Drago mi je [to je Ke$ha objasnila malo stvari oko singla “Die Young”, koji se meni veoma dopada.Mada su malo i radio stanice pretjerale jer su bukvalno shvatili naslov singla “Die Young” i poneke stihove ovog singla.Nadam se da će ovim radio stanice shvatiti da Ke$ha nije uopšte nije mislila ništa loše i da je sa ovim tvitom došlo samo do većeg nesporazuma.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.