Start Stars Hot News! Ke$ha razjasnila situaciju oko pesme “Die Young”

Ke$ha razjasnila situaciju oko pesme “Die Young”

SHARE

null

Ke$ha se prvo hvalila kako je ona napisala tekst za spornu pesmu a kasnije je na svom Twitteru objavila da ju je neko u stvari naterao da otpeva sporne stihove.

Ona je taj tvit kasnije obrisala ali je došla u jako neprijatnu situaciju, jer je praktično uhvaćena u laži. Kako ne bi dozvolila da mediji nastave s nagađanjem i optužbama na njen račun, ona nam se svima obratila saopštenjem koje glasi: “Nakon tako tragičnog događaja osećala sam veliku tugu i mnogo emocija pa sam rekla kako sam bila primorana da otpevam deo stihova iz ‘Die Young'”

null

“‘Primorana’ nije bila prava reč. Bila sam pomalo zabrinuta zbog fraze ‘umreti mlad’ u refrenu dok smo pisali tekst, posebno jer je mnogo fanova tako mlado, pa sam zato i napisala toliko verzija ove pesme. Ali, poenta pesme jeste važnost toga da maksimalno živite svakog dana i ostanete mladi u srcu, a to su stvari u koje zaista verujem.” Da podsetimo, nakon tragedije u osnovnoj školi u Konektikatu gde je poginulo dvadesetoro dece, “Die Young” povučen je s radio stanica.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR