334
Ke$ha ponovo šokira javnost: “Pila sam sopstveni urin!”

Ke$ha ponovo šokira javnost: “Pila sam sopstveni urin!”

334
SHARE

 photo FFN_Kesha_WIK_012113_50995897_zps169c099e.jpg

Ke$ha je odavno poznata kao divlja devojka, ali ipak ne prestaje da iznenađuje javnost svojim čudnim izjavama i ponašanjem. Govoreći za The Hollywood Reporter, pevačica je otkrila kako sopstveni urin nije pila da bi nekog šokirala, već jer je želela da učini nešto za svoje zdravlje.

“Čula sam da je to dobro. Takva je barem bila glasina. Ali nemam pojma. Ja jednostavno nisam od onih koji se plaše da nešto isprobaju. Jednostavno ne znam da kažem ‘ne’ pa sam skontala ‘j**** ovo, sve mogu da probam barem jednom. I probala sam. Ne bih to bilo kome preporučila, odvratno je. Ne mislim ni da mi je to nešto pomoglo tako da, mislim kako to neću ponoviti!”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

26 KOMENTARA

  1. hahahahah ♥ To samo ona moze :D
    I opet Bolesne i ljubomorne devojke koje su opcinjene Harrijem bez ikakvog razloga(meni nije narocito lep #NOHATE) napadaju Ke$hu!!
    Go QUEEN ♥
    #WEARETHECRAZYPEOPLE

  2. hahahaha msm da definitivno yreba ovo da isprobam!!! :D salim se, opusteno.msm stv je grozno, bilo to dobro ili ne, odvratno je!! i sokrate, ae malo cuti, zgadila si mi sad coca colu…fuj.pritom ok urin je mozda “dobar” za zdravlje, al je odvratan, a coca cola je ukusna, a stavljaju crve u nju…wtf.#ako je to uopste istina-.- al fuj brt, mn tamo drug zgadio kako nugete u meku prave tako sto stave pile u mkser sa sve perjem i onda se to pretvori u neku masu mesa od koje se prave nugete, al kao stave clo parce pileta sa sve dlakama i ostalim…msm nzm tako nesto, al mi je bas zgadio zivot :( :D

  3. Ok,ono jeste bljak i fujj,al nzm sta se toliko peckate oko toga sto je uradila.Ona je veoma iskrena,i ne stidi se toga sto je uradila,mislite da je mozda “jedina” pevacica koja je to uradila,ja se nebi slozila s tim,al ok svako ima PRAVO da kaze svoje misljenje..! :d Xd

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.