321
Ke$ha ponovo izjavljuje ljubav Harryju Stylesu: Čuvam se za tebe!

Ke$ha ponovo izjavljuje ljubav Harryju Stylesu: Čuvam se za tebe!

321
SHARE

Ke_ha_-_Calzedonia_Summer_Show_Forever_Together_in_Italy_16-04-2013_0062

Po ko zna koji put u poslednjih par meseci, Ke$ha je govorila o mladom pevaču One Directiona kojeg očigledno obožava. Ona navodi da ga sigurno ne bi odbila ukoliko bi on poželeo da izađu na dejt.

Govoreći za Sugarscape, pop pevačica je izjavila: “Ja sam trenutno samo obožavateljka, mislim da je on atraktivan muškarac i to je sve što mogu da kažem. Mislim…podseća me pomalo na mladog Micka Jaggera. Ne znam, postoji nešto u vezi s njegovim ustima.” Ona je zatim dodala kako sigurno ne bi odbila Harryja ukoliko bi je on pozvao.

wenn5950197

Ke$ha otkriva kako ponekad razmenjuje poruke sa Hazzom ali da joj on ne šalje svoje golišave fotke: “O moj bože, ne. Volela bih da to radi. Ja sam inače devica, da. Čuvam se za Harryja Stylesa.” Ona se ipak nada kako joj Directionerke neće zameriti na ovim rečima, jer kaže da i sama spada među njih. “Nadam se da neće dobiti želju da me prebiju, ipak sam i ja samo obožavateljka.”

Autor: Life Content

51 KOMENTARA

  1. Isto razmisljam kao ona!! Ali Harry odbij,da nije pila mokracu i radila svekakve ruzne stvari i bila ljepsa kao mozda Danielle Peazer!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.