245
Ke$ha ponovo iskazuje ljubav prema Harryju Stylesu

Ke$ha ponovo iskazuje ljubav prema Harryju Stylesu

245
SHARE

null

Ke$ha je uvek vrlo direktna ali ne i preterano ozbiljna, pa i ne čudi njena nova izjava u kojoj za Harryja kaže da je sladak i kako je podseća na Micka Jaggera.

Pevačica je već ranije imala reči hvale za Harryja a sad je nešto slično rekla i razgovarajući za The Daily Star. “Harry Styles je stvarno slatkiš. Izgleda kao mladi Mick Jagger. Čula sam da voli starije žene, tako da je to sjajno za mene”, rekla je Ke$ha. Koliko joj se Harry dopada pevačica potvrđuje i rečima da voli One Direction i hvali ih jer su toliko uspešni.

null

“Ako pogledate istoriju muzike, uvek je bilo bojbendova. Izgleda da je to i sad slučaj. Kao i svi volim One Direction.” Harry bi možda i prihvatio dejt, ali izgleda da je trenutno vrlo zauzet romansom sa Taylor Swift!

FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. hahaha Ke$ha i loveee you! pametna i lepa devojka!!! Ja Taylor & harry-ju dajem jedno mesec  ili 2 ! Sigurno nece duze biti zajedno

  2. Ee boze xD Sta sve necu da cujem XD Ali meni Harry uopste ne lici na Micka..msm..#hohate “Rollinng Stones” su legende ali MIck je brate ruzan, Harry je PRELEP!

  3. Bez uvrede fanovi ali Harry valjda nece bit toliko glup da se napali na Keshu ;) msm onooo… on i Kesha, rekla bi nebo i zemlja, a danas je tako da dvoje ljudi ne vezu razlicitosti neg slicnosti… Kesha, nađi ti sebi nekog na tvojoj valnoj duljini ;)

  4. Kesha je stvarno kraljica, znaci sam ona moze nesto tako da izjavi, ja mislim da se ona malo salii sa svima nama, dosadno joj je vrv, ali nije da ne lici Harry na Micka :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.