656
Ke$ha otkriva: Zahtevam od asistentkinje da priča kao dinosaurus!

Ke$ha otkriva: Zahtevam od asistentkinje da priča kao dinosaurus!

656
SHARE

Kesha Performs Live At T In The Park in London

Ke$ha kako joj često postane dosadno, pa zbog toga stalno smišlja nove stvari koje će joj držati pažnju. Ona ističe da dok je na turneji, tera ljude da joj se obraćaju čudnim zvucima.

“Nekad, kad sam baš umorna, odbijam da pričam, po moja asistentkinja pokušava da me probudi a ja onda pričam jedino jezikom dinosaurusa ili mjaučem, tako da i ona mora da radi isto”, otkriva pevačica časopisu Heat. “Terala sam je da hoda po autobusu kao tiranosaurus reks a onda se i derem na nju ako to ne čini dovoljno dobro. To je samo serija čudnih zvukova.”

Kesha Performs Live At T In The Park in London

Ke$ha, koja u poslednje vreme pokušava da osvoji Harryja Stylesa, hvali se kako je vrlo hrabra. “Mislim da sam ja iznad svega, ne bojim se ničega. Bojim se aviona, bojim se visina, što znači da ću skočiti iz aviona. Jednostavno se suočavam sa stvarima kojih se plašim. To je najbolji nalet adrenalina. Da li sam hrabrija od Kanyea? Morala bih da nas uporedim”, zaključila je ona.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

19 KOMENTARA

  1. Ahahaha…Ooo,boze,ne bih volela da sam njena asistentkinja.
    Ne svidja mi se ovo sto je rekla: -Mislim da sam ja iznad svega, ne bojim se ničega.-To mi malo zvuci umisljeno,a tako ne verujem da ce se svideti Harryju. xD

  2. Žao mi ju je, deebil… HAHAHAHAHAHA, znači šta żena sve radi zbog slave, katastrofa, HAHAHAHAHAHAHAHA :”D

  3. Da li ste primetili da je ona aktivna u karijeri i da je odrzava samo besmislenim i glupavim izjavama,a ne pesmama?Inace,njen album Warrior je uzasno prosao,a pesme C Mon i Crazy Kids su propale na listama.

  4. Hahahahaa…… :D Harry ovakve ne trazi….. :) I ako misli da ce ga privuci na ovakav nacin,samo zato sto se ponasa kao da je iz dzungle,i ozivela je vjerujte doba dinosaorusa… :D Ne daj se Harry… :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.