153
Ke$ha objavljuje autobiografiju: zvaće se “My Crazy Beautiful Life”

Ke$ha objavljuje autobiografiju: zvaće se “My Crazy Beautiful Life”

153
SHARE

Kesha je na sceni tek nekoliko godina ali za novembar nam već sprema svoju autobiografiju, koji će biti u formatu ilustrovanih memoara.

null

Muzička zvezda kaže da nije svaki deo njenog života glamurozan ali da je priča koju želi da ispriča istinita. “Ponekad, čini mi se da je prethodnih nekoliko godina bilo kao nekoliko dekada. Možda ste čuli moj glas na radiju, videli me na sceni, crvenom tepihu ili muzičkom spotu, ali to je samo deo priče. Na ovim stranicama otkrivam kompletniju sliku o svom životu. Nije sve glamurozno i lepo, ali je istinito”, izjavila je pevačica.

null

“Za manje od tri godine prešla sam put od najgore konobarice u Los Anđelesu do toga da živim svoj snove iz detinjstva i pevam pesme ljudima širom sveta.”Ke$ha će inače u decembru mesecu izdati svoj drugi album.

FOTO: SIPA

7 KOMENTARA

  1. Naslov joj bas odgovara :D
    CARICAAA !

  2. Stvar koja me zanima je kako mogu poznati koji su vrlo mladi da objavljuju memoare. Pa desice im se jos mnogo stvari i nastupa u zivotu. Ovako kako su mladi nemoju toliko iskustva. Neznam nekako mi glupo.

  3. OBOŽAVAM JE ZAMALO SAM SE UGUŠILA KAD SAM OVO PROČITALA,ALBUM OBAVEZNO KUPUJEM,A AKO KNJIGA NE BUDE KOD NAS ČITAĆU NA ENGLESKOM!!! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.