310
Ke$ha objašnjava kako se opušta nakon koncerta: Kupamo se goli!

Ke$ha objašnjava kako se opušta nakon koncerta: Kupamo se goli!

310
SHARE

The iHeart Radio Ultimate Pool Party

Američka pevačica Ke$ha uvek ima nešto zanimljivo da izjavi, a tako je bilo i prilikom posete britanskom BBC Radio 1 gde je otkrila kako se nakon koncerata opušta tako što se kupa gola, zajedno sa ekipom koja je prati na turneji.

“Biće golih ljudi u okeanu. Svi smo mi kao hipici a kad ste na putu i idete svuda zajedno, sve ste videli i uradili. Niko više bilo šta ne mora da objašnjava. Mi smo kao čopor divljih životinja – moj ceo tim i ja. Izvešćemo šou i radićemo na njegovoj pripremi, ali kad se sve završi, potpuno se isključimo i niko ne zna šta se može očekivati”, objasnila je ona.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

19 KOMENTARA

  1. pre ce biti da ima nesto glupo nego zanimljivo da izjavi. Stvarno mi nisu jasno “poznate osobe” koje imaju toliku potrebu da budu centru paznje pa da i ovakve stvari izjavljuju…mislim koga briga?!

  2. Sta je sa svima vama?! Pa pustite devojku da zivi zivot kako ona zeli!! Ako je ne volite NEMOJTE DA CITATE VESTI O NJOJ ♥ #NOHATE

  3. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Lola,Nesa,Buba,Tea,,Soxy,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

    luda je ko struja,Ke$ha Queen<333333333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.