1833
Ke$ha i Nicki Minaj: Iznenađujuće “obična” izdanja

Ke$ha i Nicki Minaj: Iznenađujuće “obična” izdanja

1833
SHARE

K5

Prve asocijacije na Nicki Minaj i Ke$hu predstavljaju sulude kombinacije boja, šminke i odeće, ali obe devojke su se na ovogodišnjoj dodeli Billboardovih nagrada pojavile u iznenađujuće prirodnim izdanjima.

K4

K1

Ke$ha se pojavila u crnoj haljinici sa minimum šminke pa smo tako još jednom imali priliku da se uverimo kako ispod često suludog imidža postoji jedna jako lepa devojka. Ke$ha se u poslednje vreme sve češće pojavljuje u smirenijim izdanjima, ali ovo je do sad najprirodnije.

nickim051913- (4)

nickim051913- (3)

nickim051913- (2)

nickim051913- (1)

Po izboru mnogih medija, Nicki Minaj bila je jedna od najbolje obučenih devojaka te večeri. Bez prepoznatljivih jakih boja, čudne frizure i grimasa na licu, slavna reperka delovala je kao prava dama i lepotica!

IZVOR: Life Content

19 KOMENTARA

  1. Dopada mi se pravo kako je Nicki izgledala. Nisam mogla a da se ne fokusiram na njeno bujno poprsje. xD Sta ce joj to…

  2. nicky lepo stoji crvena boja i ima extra kosu :) ali cini mi se da ke$ha nije mogla ni ovaj put da odoli smom provokativnom izgledu

  3. interesantno kako je sad svima cilj da budu lijepi i normalno obuceni kad gaga nije tu .. cim se vrati,imam osjecaj svi ce da polude opet..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.