564
Ke$ha i dalje fantazira o Harryju Stylesu: Moram pokušati da ga osvojim!

Ke$ha i dalje fantazira o Harryju Stylesu: Moram pokušati da ga osvojim!

564
SHARE

__POSTED__BY__GOLLUM_ONCB_01 (117)

Za Ke$hu izgleda i dalje postoji samo jedan muškarac na svetu – Harry Styles! Slavni pevač jedini je momak kog ona pominje u svojim intervjuima, što je uradila i ovog puta.

Razgovarajući s novinarima, Ke$ha se požalila kako ne može da pronađe pravog momka za sebe, pa smatra da je Harry baš ono što joj treba. “Imam stvarno loš ukus za muškarce. Možda kad odem u London, trebala bi da pokušam da dođem do Harryja Stylesa. To bi bio korak u dobrom pravcu.” Upitana želi li da mu javno nešto poruči, kontroverzna pevačica je izjavila: “Pošalji mi poruku kad god poželiš. Mogla bih malčice da te ispljeskam po guzi!”

Harry Styles shopping with British Comedian James Corden and wife and kids in New York City.

Ke$ha poručuje Directionerkama da ne brinu, jer ona ne planira da Hazzi uradi bilo šta loše. “On je prelep, zar ne? Neću ga pojesti. Na nekoj dodeli nagrada sam mu dala trofej, pa sam imala priliku da ga zagrlim. Njegova kosa miriše na miks ruža i tropskih losiona, kombinovano s leptirima.” Ke$ha i Harry, kako ti zvuči ta kombinacija?

Autor: Life Content

72 KOMENTARA

  1. Neznam ni ja.LOginco da je Harry lijep i sve to.No meni nisu oni nesto nisu nimalo ljepi zajedno.Bez hejtanja i uvrede meni ona je malo ruzna u ovom novom spotu CRAZY KIDS. Nekako nije ona stara.Potpuno je ruznija.BEz hejtanja ali Harry i Ke$ha zajedno meni zvicu lose. :( :)

  2. uuuu Jebem ti i Ke$u i sveeee!!!!    ne moze ti se ostvariti san Ke$ice zao mi je!!!!!!!!  nikadaaaa Ke$a i Harry ne zvuci dobro!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ma kucka bre 
    Di ce on biti sa njom, on najvise izlazi sa modelima..
    I nije bas toliko lud da bede sa njom, mozda samo bude izlazio i to na par dana, kasnije bi je sigurno ostavio jer je odvratna cak sam i ja za nju mis sveta!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.