Start Stars Hot News! Kćerku nazvali Lady Gaga: “Čudim se svaki put kad pogledam rodni list”

Kćerku nazvali Lady Gaga: “Čudim se svaki put kad pogledam rodni list”

SHARE

Kontroverzni Ian Clark svojoj je supruzi predložio da novorođenoj kćeri daju ime po popularnoj pevačici – Lady Gagi. Iako se njegova supruga Robinson isprva šokirala, pustila je svog muža da kćerku nazove kako hoće pa se malena devojčica, koja ima tek 12 dana, sada zove Meggie Maisie Lady Gaga.

“Ne mogu da verujem da je to zaista uradio. Mislio je da je to dobra ideja, ali ja sam mu odmah rekla da nema šanse da ću kćer nazvati po Lady Gagi. Još uvek se čudim kada pogledam njen rodni list na kojem piše to ime”, rekla je majka devojčice i dodala da je svi prijatelji i poznanici mole da im pokaže rodni list kako bi se uverili da se zaista zove Lady Gaga. “Što mu je više ljudi govorilo da ne bi trebao tako nazvati kćerku, on je to još više hteo. U šoku sam”, kaže Robinson.

Celu priču je komentarisao i otac devojčice, koji iz prvog braka ima troje dece. “Pitao sam svoju decu za mišljenje o tome kako da nazovemo devojčicu i moja najstarija kćerka je predložila ime Lady Gaga. Mislim da je to odlično ime i da se Lady Gaga, kada odraste, neće ljutiti na mene već će se smejati celoj priči”, kaže otac devojčice čija je sestra izjavila da će svojoj nećakinji jednog dana zasigurno pomoći ako se odluči promeniti ime.

OSTAVI KOMENTAR