406
Kćerka Michaela Jacksona još uvek spava s njegovom jaknom

Kćerka Michaela Jacksona još uvek spava s njegovom jaknom

406
SHARE

Kćerka preminulog kralja popa, Michaela Jacksona od očeve smrti spava s njegovom kožnom jaknom. Iako je od tog tragičnog događaja prošlo već više od dve godine, malena Paris ne može da prihvati da njenog oca više nema.

Medijima je to otkrila njena baka Katherine, majka pokojnog Michaela. “Paris je silno želela nešto što je pripadalo njenom ocu i još uvek miriše na njega pa spava s tom kožnom jaknom, nikako se ne može pomiriti s tim da ga više nema”, rekla je.

Sama Paris kasnije je priznala isto rekavši: “Ne želim da se ta jakna ikad odnese na čišćenje, pripadala je mom ocu, on ju je nosio i jakna miriše kao on i ne želim da ikada više taj miris ode”. Paris ima i dva brata, Princea i Blanketa.

13 KOMENTARA

  1. Hejjjjjj KIKI MENE :'( :((((((((((((((( :'( Zelim joj sve najbolje i da se oporavi kao sto je njen dragi otac rekao Keep the faith jer Ewery day create your History zato nek bude jaka i nek se bori s tim nek zna da je voleo i to jos uvjek radi i ako nije vise tu .Bio je dobar otac!!Neka budu jaki Michael,Paris i Blaket zelim im sve najbolje :D

  2. jadnice malo:(((( ovo mi je jos teze palo jer znam da je ubijen a i to ko ga je ubio,jadnici bas mi ih je zao i njega i te njegove jadne djecice,tuga….

  3. @Burcin Terzioglu Nisu svi isti i ne SERI tu vise mozda tebi niko nije umro od roditelja ja neznam al vidim da nemas pojma o NICEMU NE KOMENTARISI Kad neznas kakva je to BOL!MSM Neznam ni ja hvala Bogu su moji zivi ali ipak ona je imala 11 godina kad je umro brt a ni s majkom nema kontakta -.-” kako mozes da si takav il takva sta si vec -.-” :PPPPPPPP :@@@

  4. Ovo mi je jako tuzno i lepo u isto vreme. Nista ne moze vratiti secanje na neku osobu kao njen miris, istina je . Bas tuzno. Paris izgleda najvise pati.
    Ja razumeme paris jer i ja sam dugo patila za jednim muskim clanom porodice kad je umro. Mislim da to i dalje traje, to nikad potpuno ne izcezava a prosle su godine. Posle i Majk…

  5. jooooooooooooooooooooooooooooooj……mica mala….kako mi je zao …
    :( :( :( :( :( :( :((((((((((((((((((((….plaka cu!!!!!!! stvarno mi je zao…ona je mala…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.