Start Stars Hot News! Kćerka Halle Berry misli da se njena slavna majka zove “Halle Blueberries”

Kćerka Halle Berry misli da se njena slavna majka zove “Halle Blueberries”

SHARE

Lepa glumica Halle Berry odlučila je istrenirati svoju kćerku kako da se ponaša u slučaju da se izgubi ili da je neko otme. Uznemirena zbog situacije u kojoj se nedavno našla, kada je u shopping centru na nekoliko minuta izgubila svoju kćerku Nahlu, glumica je odlučila da je nauči da kaže policiji ili nekome kako se zove njena majka.

“Bile smo u shoppingu i našla sam se u situaciji koja se barem jednom dogodi svakom roditelju. Nešto sam gledala i kad sam se okrenula, Nahle više nije bilo. Temperatura tela mi je odmah porasla i osećala sam se kao da doživljavam slom živaca. Gledala sam okolo sigurno oko pola minute, dok me nije povukla za suknju i rekla mi ”Ćao mama'”, ispričala je za Vogue magazin popularna Halle.

“Tada sam se zapitala – što ako se jednom zaista izgubi, hoće li znati da kaže ko je? Isto to veče sela sam pored nje i pitala je kako se zove njena mama. Nakon što sam je drugi put pitala, razmišljala je nekoliko sekundi, pogledala me i rekla ‘Halle Blueberries!'”, rekla je lepa glumica.

OSTAVI KOMENTAR