Start Stars Hot News! Kćerka Arnolda Schwarzeneggera postaje spisateljica

Kćerka Arnolda Schwarzeneggera postaje spisateljica

SHARE

Katherine Schwarzenegger, poznatija kao kćerka kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera i Marie Shriver, napisala je knjigu “Just be Yourself”, koja će se u prodaji naći sledeće nedelje. Katherine je knjigom htela pomoći mladim devojkama kako bi stekle poverenje u svoje telo i sebe te kako bi izbegle nezdrave fiksacije vezane uz njihovu težinu i izgled.

“Želim da devojke ovo pročitaju i da prihvate da je u redu biti ono što jesu. Morate shvatiti da svaka devojka može biti lepa bez obzira na težinu i izgled. Ne morate izgledati kao iz modnih časopisa da biste se osećale lepima. Lepota dolazi iznutra i želim svima pomoći da to uvide”, izjavila je 20-godišnjakinja prilikom predstavljanja knjige.

Katherine nikada nije mislila da će postati spisateljica, no potaknule su je brojne informacije koje je prikupila prilikom istraživanja o rastućem broju mladih devojaka koje žive pod pritiskom mršavljenja: “Želim da devojke shvate kako nisu same u tome. Društvo treba znati kakav pritisak devojke proživljavaju i to je ono što moramo promeniti”.

Katherine je studentkinja novinarstva i komunikacije, a ova knjiga je njen prvi autorski rad. Njena majka, bivša dopisnica NBC-ja, takođe je spisateljica.

OSTAVI KOMENTAR