Start Stars Hot News! Kazna za uši: Lana Del Rey očajno zvučala uživo pred milionima gledalaca

Kazna za uši: Lana Del Rey očajno zvučala uživo pred milionima gledalaca

SHARE

Lana Del Rey, 25-godišnja američka kantautorka pravog imena Elizabeth Grant, svojim je pesmama “Video Games” i “Born to Die” osvojila muzičku scenu. No, zvuči li kćerka milionera Roba Granta uživo bar upola onako dobro kao na studijski ispeglanim snimcima?

[youtube 2I62I3r2f-8]

Kakvo je zapravo Lanino pevanje američka javnost je imala prilike da čuje tokom proteklog vikenda, prilikom njenog debitantskog televizijskog nastupa u Saturday Night Live šou, nakon kojeg je usledio talas loših kritika. Lana je u SNL-u izvela svoje pesme “Blue Jeans” i “Video Games”, a nakon što su čuli njeno pevanje mnogi obožavaoci su pomislili kako je jednostavno reč o “televizijskoj podvali”. Ali, Lana priznaje da ju je “pojela trema”, ali ne misli da je zvučala baš toliko grozno, a kritičarima poručuje da je ne zanima njihovo mišljenje.

[youtube 9zrvD-o8cII]

Među onima koji su popljuvali Lanino pevanje je i holivudska glumica i muzičarka Juliette Lewis, koja je na svom Twitter profilu napisala: “Čoveče, pogledajte tu `pevačicu` u SNL, kao da gledate 12-godišnjakinju koja se u svojoj spavaćoj sobi pretvara da peva i nastupa”. Najpoznatiji selebriti bloger Perez Hilton takođe nije oduševljen onim što je čuo: “Očigledno nije problem u meni! Čini se da je sveopšti utisak da je izvedba Lane Del Rey bila stravična”. Tom Morton je na Twitteru komentarisao: “Lana Del Rey zvuči kao pijana Julia Roberts koja se trudi da se seti sopstvenih stihova”.

OSTAVI KOMENTAR