300
Kazna za uši: Lana Del Rey očajno zvučala uživo pred milionima gledalaca

Kazna za uši: Lana Del Rey očajno zvučala uživo pred milionima gledalaca

300
SHARE

Lana Del Rey, 25-godišnja američka kantautorka pravog imena Elizabeth Grant, svojim je pesmama “Video Games” i “Born to Die” osvojila muzičku scenu. No, zvuči li kćerka milionera Roba Granta uživo bar upola onako dobro kao na studijski ispeglanim snimcima?

[youtube 2I62I3r2f-8]

Kakvo je zapravo Lanino pevanje američka javnost je imala prilike da čuje tokom proteklog vikenda, prilikom njenog debitantskog televizijskog nastupa u Saturday Night Live šou, nakon kojeg je usledio talas loših kritika. Lana je u SNL-u izvela svoje pesme “Blue Jeans” i “Video Games”, a nakon što su čuli njeno pevanje mnogi obožavaoci su pomislili kako je jednostavno reč o “televizijskoj podvali”. Ali, Lana priznaje da ju je “pojela trema”, ali ne misli da je zvučala baš toliko grozno, a kritičarima poručuje da je ne zanima njihovo mišljenje.

[youtube 9zrvD-o8cII]

Među onima koji su popljuvali Lanino pevanje je i holivudska glumica i muzičarka Juliette Lewis, koja je na svom Twitter profilu napisala: “Čoveče, pogledajte tu `pevačicu` u SNL, kao da gledate 12-godišnjakinju koja se u svojoj spavaćoj sobi pretvara da peva i nastupa”. Najpoznatiji selebriti bloger Perez Hilton takođe nije oduševljen onim što je čuo: “Očigledno nije problem u meni! Čini se da je sveopšti utisak da je izvedba Lane Del Rey bila stravična”. Tom Morton je na Twitteru komentarisao: “Lana Del Rey zvuči kao pijana Julia Roberts koja se trudi da se seti sopstvenih stihova”.

19 KOMENTARA

  1. a tako dobro zvuci na cd-u!!! savjet: prje neo sto odete na neciji koncert, prvo odgledajte snimak njegovog live nastupa pa onda idite. inace bi se moglo desiti ovo.

  2. a, sta smarate lose je otpevala samo prvu….bar ima muda da peva uzvio za razliku od ostalih koji otvaraju usta na playbacku…pola njih nema pojma, gtfo i idite slusajte vasu britny sa do moga glasom 

    • @Watafak? to je vec vucje zavijanje.. pogotovo kad pjeva onu rolling in the deep od adele xD
      a ovo vec nagla izmjena skala i tonova.. grozno O.o

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.