Start Stars Hot News! Katy Perry želi da postane Britanka

Katy Perry želi da postane Britanka

SHARE

Katy Perry želi da postane Britanka. Američka pevačica koja će se uskoro udati za britanskog glumca i komičara Russella Branda želela bi da njegova zemlja postane i njena. “Kada se sledećeg meseca udam, jedna od prvih stvari koje ću uraditi biće podnošenje zahteva za dvojnim državljanstvom. Ne znam hoću li morati ispunjavati neke testove, nisam se još stigla baviti time. Znam samo da mi je Engleska ionako drugi dom”, rekla je pevačica.

Ako zapne u birokratiji, Katy uvek može savet zatražiti od Madonne, koja je istu stvar uradila pre deset godina kada se udala za sada već bivšeg supruga Guya Ritchieja. Kako piše The Sun, da bi dobila britansko državljanstvo, Katy će morati živeti u Velikoj Britaniji barem tri godine nakon braka. Ako postupak želi ubrzati, to mora odobriti nadležni ministar Theresa May.

Katy je i sada u Velikoj Britaniji gde promoviše svoj drugi album. Na pitanja o životu s Russellom više ne odgovara toliko strasno kao ranije. “Pokušavam da ne govorim toliko o njemu jer se želim koncentrisati na svoju muziku. Ja sam pevačica”, kaže Katy i dodaje kako nikada u životu nije bila srećnija. Ipak je otkrila kako na novom albumu ima pesma koja direktno govori o Russellu. “Zove se ‘Firework’ i meni je najdraža”, rekla je pevačica.

OSTAVI KOMENTAR