Start Stars Hot News! Katy Perry zaljubljena u Roberta Pattinsona?

Katy Perry zaljubljena u Roberta Pattinsona?

SHARE

Američki mediji prenose kako je pevačica navodno zaljubljena u Roba pa se nada da će njihovo prijateljstvo prerasti u pravu ljubav.

null

Katy je nedavno ostavio roker John Mayer a poslednjih nekoliko dana često se viđa s Robertom Pattinsonom, kako bi mu pomogla da se lakše nosi sa problemima zbog skandala Kristen Stewart. Iako pokušava da mu bude dobra prijateljica, Katy navodno želi više, barem prema pisanju tabloida Us Weekly. “Katy tajno želi da pridobije Roba, ali ne želi to da prizna”, rekao je jedan izvor za časopis. “Kad su se sreli on je bio sladak dečko – osećao se pomalo neprijatno i stidljivo. Ali, od tad je mnogo sazreo.”

Katy sad doživljava Roba na drugačiji način i vrlo mu je bliska, a kako prenosi HollywoodLife, njih dvoje savršeno se slažu. “Bliski su prijatelji i mogu da budu ono što jesu kad su zajedno.” U međuvremenu, pojavljuju se i informacije da Rob i Kristen ponovo razgovaraju preko telefona a glumac joj je navodno poručio kako bi mogli ponovo da budu zajedno, ukoliko se ona promeni.

OSTAVI KOMENTAR