256
Katy Perry zabranila svojim vozačima da je gledaju u oči

Katy Perry zabranila svojim vozačima da je gledaju u oči

256
SHARE

Katy Perry zabranjuje šoferima koje unajmi dok je na turneji da pričaju s njom ili čak i da je gledaju, izjavio je jedan od njenih vozača.

Njeni vozači nikako ne smeju da započnu razgovor s njom ili njenim gostima i fanovima i ne smeju da je posmatraju preko retrovizora. Šta sve oni ne smeju dokumentovano je u čak 23 tačke, a tu spada i uzimanje autograma ili fotografisanje, pogotovu za vreme vožnje!

Pop pevačica trenutno se priprema za nastupe u Sjedinjenim Državama a u javnost je procurelo šta sve ona zahteva u svojoj sobi. Između ostalog, Katy u bekstejdžu traži frižider s staklenim vratima i da nameštaj bude u krem i pink bojama. Kada je reč o cveću, u obzir dolaze samo roze i bele ruže kao i božuri. Karanfili su strogo zabranjeni.

17 KOMENTARA

  1. Bozeeeeeeeeeee…Kako se sve uobraze kad postanu slavne…Gde ode ovaj svet,zasto jos uvek postojis kapitalizmu glupi…!!Jao,Isuse dragi…!!!!!

  2. @Torresica
    Otkad nisam vidjela da pise Torresica i da ima slika Torres-a, a ispod tvoj komentar. :-)

  3. Pa razumem da ne zeli sa je gledaju dok voze i da razgovaraju sa njom … Mogu da izazovu tako nesrecu ali karanfili , frizider , ove boje ….. Katastrofa…..

  4. ne razumem kako ce je krem i rozi namestaj naterati da bolje peva, igra, ima bolje nastupe i sl…i takodje nije mi jasno ni kako karanfili uticu na sve to…ona cak ni nije u toj sobi, tj ako provede po 5 minuta u pauzama…starsno…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.