198
Katy Perry zabranila mužu šale na račun religije i prozvala Madonnu

Katy Perry zabranila mužu šale na račun religije i prozvala Madonnu

198
SHARE

Russell Brand spreman je na kompromise kako bi mu brak dobro funkcionisao.

Tako je komičar uvažio mišljenje svoje supruge Katy Perry pa se više ne šali toliko na račun religije. “Pre je uvek smišljao te blasfemične šale. U poslednje vreme to više ne radi jer zna da sam ja osetljiva kada je religija u pitanju”; otkrila je pevačica čiji je otac sveštenik. Dodaje kako je Russell prestao s takvim šalama jer mu je stalo do njenih osećanja i poštuje njenog oca.

“Moguće je biti zabavan i bez da u sve uplićeš takve teme. I ne znam zašto je baš hrišćanstvo uvek na tapetu, nisam čula da neko, na primer, simulira seks s kipom Bude”, kaže Katy. Dodaje kako je za nju duhovnost važna i ne voli kada je neko shvata olako. “Ponekad ne shvatam zašto umetnici igraju na tu kartu, kao kad se Madonna razapne na krst”, čudi se Katy.

12 KOMENTARA

 1. Slazem se sa tobom Megan! Ne sme da se sali sa necim sto je sveto! ♥♥♥

 2. Ne moraju svi da budu vernici… -.-“” 
  Kao da Bog i ta sranja postoje… -.-“”” 
  Nek se zajebavaju, pa šta.. 
  I Madonna nije radila ništa toliko strašno, samo je visila na krstu koji je ceo ukrašen Svarovski dijamantima… 

 3. prvo-ne moraju ali bi trebali,drugo-to nisu sranja,trece-bog i ta ”sranja” postoje,cetvrto-ne bi trebali da se ”zajebavaju sa tim i peto-STRASNO JE!!!!!!!!

 4. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ torresicu, smoki girls, alisu, megan, chocolate girl, sandru, ninu, amy lee and $Biebzzz :)

  @chocolate girl, POTPUNO se slazem…
  treba postovati religiju, msm ako oni ne veruju, postoji neko ko veruje (npr ja) i mene to vredja -.- madonna jeste madonna ali NIJE Bog niti ce ikad biti, ona je SAMO JOS JEDNA pevacica i mnogo se zena umislila -.- uh zamisli, ona je madonna? PA STA!?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.