Start Stars Hot News! Katy Perry uživa u ljubavi sa Johnom Mayerom, ali ne želi da...

Katy Perry uživa u ljubavi sa Johnom Mayerom, ali ne želi da se uda

SHARE

katy perry

Nakon nekoliko raskida i pomirenja, John Mayer i Katy Perry sada su ponovo zajedno i, čini se, srećniji nego ikad. Toliko se vole da pevač čak planira da zaprosi Katy, ali ona prema pisanju medija još nije spremna za taj korak.

Katy, koja je sa Johnom od avgusta 2012. godine, iza sebe ima propali brak sa Russellom Brandom koji je okončan 2011. godine, pa zbog tog lošeg iskustva sada ne želi da žuri sa venčanjem. “John želi da pokaže Katy da je spreman za ozbiljnu vezu i njeni prijatelji misle da je samo pitanje vremena kada će je zaprositi”, otkrio je izvor za magazin Star i dodao: “Ali Katy ne želi da žuri, jer misli da je tu grešku napravila sa Russellom. Njihov razvod okončan je prošle godine, tako da je to i dalje sveže. Nije spremna da ponovo prolazi kroz tu traumu.”
Katy je upoznala Russella 2009, a iste godine su se i verili. Venčali su se u Indiji u oktobru 2010, ali je komičar podneo papire za razvod posle samo 14 meseci. Pevačica je nedavno otkrila da joj je zatražio razvod putem SMS poruke.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR