253
Katy Perry uzbuđuju reakcije publike

Katy Perry uzbuđuju reakcije publike

253
SHARE

Katy Perry kaže da se uzbudi svaki put kad vidi emocije koje njene pesme izazivaju na licima njenih fanova.

26-togodišnja pevačica kaže da za nju ne postoji ništa lepše nego da vidi kako se njena publika povezuje  s iskustvima u njenim tekstovima. Za MTV News, ona je rekla: “Uzbuđuje me da gledam nekog pravo u oči. Nekada vidim razne emocije. To je tako mnogo emocija. To je prelepo, jer volim ljude koji osećaju strast prema životu i muzici. Muzika mi je pomogla da prođem kroz mnogo toga.”

14 KOMENTARA

  1. Jedina muzika koja je za sada dosla duboko do mene i nawela me da malo razmislim o swetu, stanju u istom, deci, gladi, sreci tugi, zaljubljenosti, je muzika Michael Jacksona . . . . . if you wanna make the world a better place take a look at youreself and then make a change. . . . I LOVE YOU MORE . . . . .

  2. Slažem se sa Kaćom, naravno! 
    I Justin Bieber je sa pesmom “Pray” krenuo ka tom putu. . . . Čestitam mu!

  3. Jao pa narawno i jb . . . ali to se podrazumewa, kakaw otac takaw sin . . . axaxaxax, jao alisa sto je jb nastimowao glas kao mj na grammyjima 84, utanjio kao on. . .

  4. But i know there is sunshine, behind the rain. . . . i know good times are behind the pain. . . .

  5. Ima predivnu figuru i izgleda jako lepo. Ne volim njenu muziku jer traje kao jogurt, pesme svih pop izvodjaca danas traju kao jogurt. Pesme ce joj postati bezvremenske kad krene da se bavi rokom, jer rok pesme od pre 20 i 30 godina je jos uvek slusaju i nikad ne dosade,,

  6. Potpuno se slazem sa tobom, Tjuki, mada ne verujem da ce se ona baviti rok muzikom, jer, iako njene pesme traju kao jogurt, donose joj trenutnu popularonst.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.